015 - 799 97 23

Stukadoor nodig in Delft?

Reparatie stucwerk in Delft

Stucwerk kan na een tijdje gaan scheuren of afbrokkelen. Heeft u een gat in uw muur of plafond en wilt u het stucwerk herstellen? Wees gerust, stucwerk is makkelijk te repareren. Stuc reparatie zorgt ervoor dat u niets meer van de beschadiging zal zien. Bij vakkundig herstel ziet uw muur of plafond er weer als nieuw uit. In Delft kunt u voor al uw reparaties van stucwerk bij De vakman terecht.

Scheuren in stucwerk herstellen

Wilt u schuren in stucwerk repareren maar heeft u hier niet veel ervaring mee? In de meeste gevallen is het stucwerk makkelijk te herstellen. Scheuren in de stuclaag kunnen opgevuld worden met een speciaal vulmiddel. Voordat de scheuren worden gevuld moet het oppervlak glad worden geschuurd en de scheuren eventueel worden voorbehandeld. Voor een goede hechting van het vulmiddel moet het oppervlak vervolgens stofvrij en schoon worden gemaakt. Scheuren in het stucwerk van het plafond zijn op dezelfde manier te herstellen.

Stucwerk laat los: wat te doen?

Heeft u last van een lekkage in uw waterleidingen of heeft u een vochtig huis? Stucwerk kan als gevolg van vocht los gaan laten. Bij kapot stucwerk is het belangrijk eerst de oorzaak op te sporen. Is het stucwerk verjaard, dan kan daar uiteraard niets aan gedaan worden. U kunt ervoor kiezen het stucwerk te laten verwijderen en opnieuw te laten aanbrengen. De vakman start pas met onderhoud of reparatie van uw wanden nadat de oorzaak van de schade gevonden is en de problemen verholpen zijn. Vervolgens bekijken we samen met u wat de beste manier is om het stucwerk te repareren.

Stucreparatie in Delft

Of het nu gaat om pack reparatie, pleisterwerk herstellen of spachtelputz repareren, De vakman kan het allemaal. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en gebruiken dan ook de beste materialen om wanden en plafonds zorgvuldig te herstellen.

Ons werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Delft, Nootdorp, Pijnacker en omgeving.

Waarom Stukadoor Garant?

  • Service, kwaliteit en continuïteit
  • Totaaloplossing
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Onze stukadoors zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 97 23.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Delft, Nootdorp, Pijnacker en omgeving.

Diensten

• Wandafwerking
• Pleisterwerk
• Stucwerk
• Spuitwerk
• Spachtelputz
• Latex spuiten
• Stucwerk exterieur
• Onderhoud en herstel

Hoofdvestiging