085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Delft
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Delft

Beton Ciré laten aanbrengen in Delft?

Wilt u nieuw stucwerk laten aanbrengen, maar bent u op zoek naar iets anders dan standaard stucwerk? Kies dan voor Beton Ciré. Dit type betonstuc is een nieuwe trend en heeft een zeer moderne betonlook uitstraling. Betonlook stuc heeft veel voordelen.

Betonstuc keuken

Aan wandafwerking betonlook zijn een aantal grote voordelen verbonden die ervoor zorgen dat het steeds vaker wordt aangebracht in keukens. De volgende eigenschappen zorgen ervoor dat dit type stucwerk bij uitstek toegepast kan worden in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers:

  • slijtvast
  • watervast
  • hygiënisch
  • naadloos

Maar als u de betonlook in een andere ruimte in uw woning wilt laten aanbrengen is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze stukadoors zijn veelzijdig en kunnen elke ruimte in uw woning geheel naar wens afwerken.

Muur stucen met cement

Wilt u cementstuc in uw keuken of badkamer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Heeft u een microcement badkamer gezien en bent u gecharmeerd? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 - 106 1600. Maakt u liever digitaal een afspraak? Vul dan ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606